twitter rss

Eh? Reti Bukak Kenalah Reti Follow :)

Siapakah Mike Tompkins?

Assalamualaikum w.b.t kepada semua umat Islam, 
dan salam sejahtera bagi bukan Islam.

Pejam celik dah 31 Januari. Esok penduduk negeri Wilayah Persekutuan akan
bercuti sempena hari Wilayah Persukutuan. Hurayy, eh, terlebih gembira lak 
aku ni. Cuti, cuti gak, bagi budak2 PMR n SPM, manfaatkanlah masa cuti 
ni dengan mengulangkaji pelajaran. Haha, bajet je aku ni, aku sendiri pon
malas nak belajar. Semalam kakak aku download video klip dynamite. 
Tapi bukan Taio Cruz nyanyi, tapi seorang lelaki yang bernama Mike
Tompkins. Suare die pon sedap gak. Yang menariknya, die hanya
menggunakan mulutnya untuk menghasilkan muzik lagu tersebut. 
Bukan lagu dynamite je, antara lagu yang die wat camtu ialah Only girl 
(rihanna), Teenage Dream(Katy Perry), Misery(Maroon 5), Party in U.S.A
(Miley Cyrus) dan banyak lagi.

Ni die Mike Tompkins

Nak tengok video die, klik read more












Dynamite










Only Girl











Teenage Dream & Just The Way You Are












Misery









Party In U.S.A

Sekian saja post pada kali ni, semoga anda mengikuti blog
aku yang tak seberapa ni. Jumpa lagi
Assalamualaikum
  1. pehh , hebat ahh . dari bass sampai ke vokal semua dia sendiri . semart gila :)

  1. bru nk kenal ngn dia ni hehehe

  1. yeah...
    tapi die dah trkenal kat amerika..

  1. aku dah mula suka dgn mamat nih..heheh

  1. bagus...die nyanyi mmg best..