twitter rss

Eh? Reti Bukak Kenalah Reti Follow :)

10 Video Paling Banyak Ditonton di YouTube

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Pada post kali ini, Asyraf ingin memaparkan 10 video yang paling 
banyak ditonton di laman web video terkenal iaitu YouTube. Siape
kat Malaysia ni yang x tahu laman web video tersebut? Hahaha,
memang kunolah korang. Mungkin segelintir dah tahu tentang perkara ni.
Yang belum tahu tu harap korang tengok la post ni. Haa, macam biaselah,
 klik kat read more kalau nak tahu lebih selanjutnya. Nak 'like' dialu2 kan.


Video yang paling banyak ditonton jatuh kepada


Justin Bieber ft. Ludacris - Baby
398,675,831 views





2) Lady Gaga - Bad Romance
313,168,037 Views






3) Charlie Bit My Finger - Again
254,301,824 Views






4) Shakira ft. Freshlyground - Waka Waka(This Time For Africa)
247,672,767 views







5) Rihanna ft. Eminem - Love The Way You Lie
220,246,824 views







6) Miley Cyrus - Party In U.S.A
176,567,475 views


video






7) Eminem - Not Afraid
159,063,000 views






8) Evolution of Dance - By Judson Laipply
157,743,289 views



9) Pit Bull - I Know You Want Me
153,612,416 views



10) Hahaha - Small Daring Boy
148,378,748